Thursday, July 2, 2009

Ustaz Azizan Jawab Thomas

Langkah awal aku untuk tidak menuding menyalahkan DAP dalam isu mungkin tepat. Ustaz Azizan telah menjawab isu bangang jajaan Thomas. Benar dia membelakangkan pimpinan DAP dengan tunjuk keras kepala. Nah terima kau Thomas bodoh sombong. Apa kau ni dah termakan racun tikus Umno/BN ka Thomas? Sasau. Meroyan.


"Saya tak pernah mengarahkan premis itu dirobohkan apatahlagi itu keperluan mereka,tetapi mereka yang minta tangguh selama sebulan.Saya layan dan beri kerjasama.Saya telah meminta mereka mencari tampat baru dulu tapi mereka bohong,selepas sebulan tiada apa-apa dan sekarang(bila dirobohkan PBT) mereka hendak keluar(dari PR Kedah)...keluarlah kalau DAP Kedah lebih berkuasa dari DAP pusat.

"Saya serahkan kepada PAS pusat dan pimpinan Pakatan Rakyat peringkat Pusat untuk menilai dan menentukan isu ini.Apa yang saya kesal mereka ini main politik apa.....seolah-olah mahu kembalikan kerajaan Kedah kepada depa(BN).....

"Dulu semasa berbincang mengenai kerajaan perpaduan dengan Umno mereka kacau,sekarang pun kita sepakat dalam Pakatan Rakyat pun depa(mereka) kacau"Katanya.

Kemana dikau nak lari lagi Thomas. Kalau lari ke hutan pun silap haribulan kau akan dibaham babi hutan. Aku agakkan kau ni Thomas memang dah kena minyak senyonyong MCA kot.

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET