Saturday, April 10, 2010

Oh GanuKu Dadah Sana Sini

Ingatkan orang sukan sihat cergas bersih tanpa dadah, ropanya depa sihat dengan kedarah dadah. Dulu ada sorang pemain Ganu posisi penyerang hisap dadah, orang main bola dia main dadah. Pastu lepas kena buang dengar kabornya dilantik sebagai 'orang kuat pemuda umno' Kuala Abang. Sekarang tubuh dia aku nengok kurus kediang. Kesian mamat tu. Sekarang ada lagi ikut jejak dia. Dah la gitu dia 'isap' dadah beregu dengan polis pulok tu.Dalam kes lain polis yang selalu duk ganggu kerja-kerja dan ceramah pembangkang pun kena tangkap kerana baham dadah. Kita duk harap depa kuatkan kerja lagi untuk basmi dan banteras dadah tapi silap tafsiran ropanya Encik polis yang gian dadah. Terbalik dunia dah lama terbalik.


AbgMad apa kabor? hehehehh... dulu ada bekas tangan roboh masjid Bujal dan sekarang dah buat offer beli masjid Pasir Minal untuk dirobohkan.

Semoga Islam senantiasa di dalam PerlindunganNya.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET