Tuesday, June 9, 2009

Rasa Hati

Mulai kedengaran di media pemimpin Pakatan Rakyat yang menyuarakan rasa seolah kesal dan tidak berpuashati dengan kenyataan cadangan Unity Government oleh TGHA dan Ustaz Nasha.


Antaranya LGE berkata kepada pemberita bahawa dia dan pimpinan PR lain dari DAP tidak tahu secara lebih jelas tentang apa yang ditakrifkan oleh TGHA dengan kerajaan perpaduan. Katanya lagi TGHA adalah seorang ulama atau ugamawan, maka TGHA lebih arif tentang bercakap benar, andainya TGHA tidak berterus terang, TGHA pasti akan menjawab dengan Tuhan.

LGE berharap TGHA akan membentangkan cadangan Pas tentang Kerajaan Perpaduan ini dalam Mesyuarat Majlis Ketua Pakatan Rakyat minggu depan. Kita mengharapkan akan ada impak positif dari perbincangan itu nanti.

Apakah dipedulikan dengan LGE? Adakah ia melukakan?

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET