Thursday, June 4, 2009

Gomol

Datuk Paduka Katak ni memang gedebe. Totok geng kapak kecik. Semua orang dia nak buat hal, cari kes, dia sorang je perasan bapak ketuanan melayu.  Wat malu melayu ada la. Pihak Istana ada back-up dia ke?


Dengan rakan yang pernah angkat dia naik jadi MP, dia dah gomol. Dengan DAP-MCA jangan cakaplah memang Padukang Katak anti bebenor. Kalau boleh dia nak kat Malaysia ni bangsa melayu sahaja yang wujud. Silap-silap faham macam stail yahudi laknatullah.

Sekarang dia nak gocoh dengan geng India pulak. Siapalah target ampu Padukang Katak. Puak Pas tutup jalan dah untuk dia, Umno pun ajak-ajak ayam je. Kalau Umno ambil semula Padukang Katak silap caturan kambus lebih cepat Umno nanti.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET