Friday, October 9, 2009

Ganyang Malaysia: Status Terkini

Dua hari lepas heboh seantero nusantara tentang kisah BENDERA (Barisan Demokratik Rakyat) berhasrat mengganyang Malaysia malah mengisytiharkan perang terhadap negara kita. Berita berkenaan sedikit sebanyak turut mengundang kerisauan kita tentang tahap keselamatan negara.


Belum sempat BENDERA menjejakkan kaki di pesisiran pantai Malaysia telah berlaku satu peristiwa ganyang di Bagan Pinang. Satu kebetulan atau kejutan sebagai menyambut kehadiran BENDERA agaknya.

Setakat hari ini alhamdulillah belum ada laporan tentang apa-apa tindakan susulan oleh BENDERA. Tapi perlu juga kita berwaspada jika kehadiran mereka tanpa disedari dan bergerak secara subversif. Ini andaian aku lah. Tidak mustahil.

Sebaliknya puak samseng Umno sedang 'high' yamseng bertindak membantai para petugas Pas/PR di Bagan Pinang. Kesian puak samseng yamseng tersebut kerana kesesatan mereka disebabkan oleh pemimpin mereka yang sesat.0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET