Wednesday, April 8, 2009

Bersama Geng TKO di Bukit Gantang

Teman ni selalu ketinggalan keretapi, back dated sket lah. Orang lain dah sampai rumah tidur berdengkur akibat keletihan tapi teman masih lagi kat Bukit Gantang...kuikuikui... Teman nak postingkan beberapa keping gambar haritu dengan segera tapi malangnya kabel USB kamera teman pulak rosak. Sebagai memenuhi hasrat nurani teman tempelkan jugaklah beberapa keping yang mana berkenan.

bergaya di depan jentera yang kami pandu ke sanaselepas ber'picnic' kat atas bukit...teman 'candid' 4x4 yang membawa bendera Pas ber'TKO'...rumah persinggahan TKO di Trong, Perak

Kami sempat berkunjung ke teratak TKO di Trong. Dengan adanya kemudahan sebegini yang julungkali disediakan oleh pihak TkoUtara InsyaAllah akan memberikan kemudahan kepada mana-mana ahli TKO yang bermusafir atau sebaliknya untuk berhenti rehat sekiranya perlu. 

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

There was an error in this gadget

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET