Sunday, August 23, 2009

Umno Makin Tersepit Di Permatang Pasir

Gara-gara fitnah oleh cybertrooper @ pondan Umno melalui bigdotcom.com terhadap calon Pas PRK Permatang Pasir konon meggelapkan $600 ribu wng parti, maka semalam Bekas Ketua Penerangan P.Pinang tampil dengan membuat laporan polis terhadap penyebar fitnah tersebut.


Setelah sehari sebelumnya pondan tersebut dicabar oleh Mujahid Rawa memberikan bukti atau melaporkan kepada pihak berwajib namun tiada kelibat yang tampil atau sebarang pengakuan dibuat. Pas terpaksa mengemukakan laporan polis untuk membersihkan calon Pas dari fitnah yang keji itu.

Walaupun antara lain tujuan pondan berkenaan untuk menghalang sebahagian tumpuan Pas terthadap kerja-kerja PRK tersebut, namun ia sebaliknya mencalit kekotoran yang sedia hina pada Umno di Permatang Pasir kerana melakukan kerja-kerja fitnah.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET