Friday, May 29, 2009

Takkan Nak Bior Cik Aminah Sensorang?

Sedang majoriti orang Penanti menyusun perlengkapan sebagai persiapan menghadapi PRK Penanti, ada segelintir orang Penanti yang lain (dikategorikan sebagai pengecut) pula sedang bersiap untuk melangkah keluar dari medan perang.


Kesian Cik Aminah. Tapi mengikut katanya bahawa Wanita Umno menyokong dia bertanding dan pastinya bertindak sebagai backbencher. Malangnya Umno mula melondehkan identiti pengecutnya  apabila menaja ahli keluar dari Penanti dengan membuat lawatan ke sana sini.

Cik Aminah semestinya mengharapkan puak-puak Umno bagi memangkah kertas undi cap kunci. Namun tindakan Umno angkat kaki bergerombongan sudah tentu menyusutkan bilangan dan peratusan undi beliau.

Awal-awal lagi rakyat sudah congak yang Cik Aminah bakal kecundang. Jangan sampai kena sengih dengan nenek Maimun dah lah.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET