Monday, January 4, 2010

Perginya Member Terakhir Legasi Aniaya DSAI

Ingat Augustine Paul teringat Hacks coklat untuk sakit tekak. Hakim Hacks ini suatu ketika di akhir 90'an pernah menjadi 'top' angkara bersekutu dengan para penganiaya melanyak DSAI.
Termasuk aku amat membenci Hakim Hacks kerana sanggup merogol melacuri institusi kehakiman negara, suatu kisah yang panjang untuk dihuraikan. Sehingga ke hari ini masih berceceran lagi kes tersebut. Google lah sendiri 'detail'nya. Kat internet berlambak.

Dua hari lepas pergilah Augustine meninggalkan alam baka' menemui Tuhan sejati dan abadi. Perginya Hakim Hacks maka lenyaplah suku sakat perancang kejatuhan DSAI.

Antara geng sekutu Hakim Hacks yang dah lama 'pergi' takkan kembali seperti Datuk Mohtar, Khalid Jafri, yang lumpuh pun ada iaitu Tan Sri Rahim Nor. Manakala saki-baki yang masih dipanjangkan umur dengan tujuanNya supaya mencari jalan keinsafan seperti Umi Hafilda dan seorang kanan Peguam Negara arwah Mohtar dulu iaitu Gani Patail (masih meneruskan kerja-kerja kotor menjadi talibarut pemimpin rasuah dan jahat yang terkini membuat kenyataan bengong tentang individu terlibat dalam kes kehilangan enjin jet F-5E).

Insaflah kamu Gani Patail. Berapa banyak karung dah engkau kasi makan anak bini engkau dengan hasil haram. Semoga engkau tak mati dalam azab!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

There was an error in this gadget

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPR



Pesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET