Monday, December 21, 2009

Temuduga Calon Pengerusi SPRM

Semua orang pasti bersetuju dengan cadangan YB Salahuddin ini kecuali kaum gerombolan terutamanya para pemimpin mereka.
Semua orang kecuali gerombolan telah lama menyimpan cita-cita dan impian untuk melihat Malaysia sebagai sebuah negara yang 99.9% bebas rasuah. Semua orang mahukan sebuah negara yang bersih dan rakyat sihat dalam ertikata rohani dan jasmani.

Semua orang mahukan ketelusan terhadap peneraju SPRM. Semua orang kecuali gerombolan berhasrat supaya SPRM tidak lagi menjadi boneka kepada UBN selain dianggap haprak dimata rakyat. Semua orang bercakap supaya SPRM bukanlah sebuah 'cawangan' UBN mengiyakan segala tindakan haram para pemimpin UBN.

Semua orang kecuali UBN benar-benar berharap semoga cadangan bermakna ini diperhalusi oleh sidang Parlimen demi membentuk SPRM sebagai sebuah Suruhanjaya yang hebat dan berintergriti.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET