Sunday, December 6, 2009

Pelik Tapi Benar: Skirt Pendek Disambar Api

MUAR: Seorang wanita melecur pada tangan dan paha apabila skirt pendeknya terbakar akibat disambar api ketika melalui kawasan berhampiran longgokan kertas yang sedang dibakar di hadapan pejabatnya di Jalan Bakariah di sini, tengah hari semalam.

Dalam kejadian jam 12. 30 tengah hari itu, mangsa, Liu Yong Ling, 28, dipercayai baru keluar dari pintu pejabat menuju ke arah motosikalnya dan ketika melalui kawasan longgokan sampah yang dibakar, tiba-tiba api menyambar depan skritnya.

Seorang kenalan mangsa yang enggan dikenali berkata, kejadian itu berlaku ketika mangsa hendak balik ke rumah untuk makan tengah hari bersama keluarga yang tinggal berdekatan.

“Sebaik keluar dari pejabat, Liu menuju ke arah motosikalnya dan kebetulan ada individu sedang membakar sampah termasuk kertas di kawasan itu dan ketika dia melintas, tiba-tiba api menyambar skirtnya menyebabkan mangsa terkejut.-harianmetro.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

There was an error in this gadget

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET