Wednesday, February 17, 2010

Ayuh Umno Pi DEMO

Baru-baru ni Ahli Parlimen Australia bersuara supaya menggugurkan tuduhan liwat terhadap DSAI dan Kementerian Pecah Pedal Shafie Apdal si barua berdesing dengan teguran tersebut lantas mengecam tindakan ahli Parlimen Australia serta mengarahkan mereka meminta maaf. Malaysia menyelar tindakan Australia ini dan menghinanya dengan nada sinis bermaksud disebaliknya bahawa walau homoseksual halal di Australia tetapi tidak di Malaysia.


Amnya dunia mengetahui bahawa tuduhan yang dikenakan terhadap DSAi adalah fitnah, helah dan rekaan semata bagi menamatkan riwayat karier DSAi. Sebaliknya pejuang dan pendokong Umno menelan bulat-bulat segala fitnah dan mehnah berkenaan ibarat ikan dukang menelan taik tanpa perlu 'filter' untuk menguraikan kesahihan ceritanya.

Hari ini pihak senat AS pula bersuara senada dengan Ahli Parlimen Australia supaya diadakan perbicaraan secara adil terhadap tuduhan liwat yang tidak berasas berkenaan. Tentunya tersirat darah Pemuda Umno bila mendengarkan demikian, maklumlah semangat keris togel. Lebih-lebih lagi bila kena 'sound' dengan AS yang bukan orang lain tetapi sahabat tidur sebantal Umno.

Pastikan Khairy mengarahkan sekalian beruknya turun reramai meloncat melompat di jalanan terutama di hadapan kedutaan AS bagi meluahkan rasa ketidakpuasan hati Umno terhadap 'sahabat' mereka itu.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET