Thursday, November 19, 2009

Duta Asing 'Sex Maniac'

Wanita dakwa dicabul duta asing

SHAH ALAM – Seorang wanita membuat satu laporan polis mendakwa dia dicabul duta asing dari sebuah negara Timur Tengah ketika mengunjungi pejabat kedutaan berkenaan di Jalan U-Thant.

Mangsa yang berumur dalam lingkungan 20-an itu membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Cheras, Selasa lalu.

Menurut sumber, dalam kejadian kira-kira jam 1 petang itu, mangsa yang juga ejen jualan mendakwa dia turut diraba selain pipinya dicium suspek ketika mengunjungi pejabat kedutaan tersebut.

“Pada mulanya suspek suspek mencium pipi mangsa dan apabila mangsa cuba mengelak, suspek bertindak menolak mangsa sebelum mencium mulutnya.

“Suspek kemudiannya memeluk mangsa dan mengambil kesempatan meraba tubuhnya sebelum melepaskan wanita terbabit,” katanya.

Sumber itu berkata, mangsa turut memberitahu suspek menghubunginya beberapa kali selepas kejadian tersebut dipercayai bagi memohon maaf.

Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah, ketika dihubungi mengesahkan kejadian dan berkata, siasatan sedang dijalankan mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan kerana kesalahan mencabul
.-sinarharian

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET