Monday, November 23, 2009

Doakan Ustaz Nasha Segera Pulih

Diberitakan pagi tadi Ustaz Nasha mengalami sakit dada sewaktu sessi soal jawab sidang Parlimen. Kejadian berlaku lebih kurang pukul 10.45 pagi dan beliau diberikan rawatan awal ECG oleh doktor di Parlimen. Kemudian segera Ustaz Nasha dibawa ke IJN untuk pemeriksaan lanjut.


Kita mendoakan semoga Ustaz Nasha segera sembuh dan kembali dapat menjalankan amanahnya secepat mungkin.

p/s: Aku fikir ustaz Nasha sedang stress sekarang ni memikirkan pelbagai serangan dan tohmahan terhadapnya, bagaimana cara menanganinya. Sikap membisu Ustaz Nasha mungkin lebih baik bagi dia jika tidak lebih parah lagi penyakit bakal menimpa. Senakal-nakal dia pun, dia masih pemimpin Pas, perlu kita hargai jasanya dan tak kurang juga sumbangannya untuk perjuangan ini.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

There was an error in this gadget

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET