Friday, August 20, 2010

Deii Singh!!! Appaa Raaa...!!!

Marilah parawan DAP pakat-pakat pecat pakat-pakat tendang si Singh sekor ni. Selagi si mulut cabul taik karat sekular ni berkuasa veto dalam DAP selagi itulah kocak gelombang perselisihan wujud dalam Pakatan Rakyat terutama antara Pas-DAP.

Khabar dari akhbar lebong Umno-Apco.

Silaturrahim Pas-DAP kebelakangan ini amat baik dan harmoni tetapi kecabulan mulut Karpal sedikit sebanyak akan mengguris hati parawan Pas, dan sekiranya ada jawab balas dari Pas jika tidak ditangani secara berhemah maka hati parawan DAP pula akan terhiris.

Betul lah dalam sebuah pakatan terdiri dari tiga parti yang kuat dan berprinsip perlu ada diplomasi dan persefahaman. Rupanya dalam seramai manusia pakatan itu masih ada lagi sekor pengacau keharmonian senantiasa bernada kontroversi yang bakal mengundang konfrontasi.

Sedarlah Singh! Ekau tu rumah kata pergi dan kubur kata mari. Sudah-sudahlah dengan keegoan ekau. Terimalah cadangan dari seorang TokGuru secara rasional. Usah ditentang sebulatnya tapi cubalah dicernakan agar selari dengan haluan perjuangan.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET