Thursday, August 19, 2010

AbgMad Said Tunjukkan Kegedebelannya.

Apa tujuan AbgMad-Umno-Apco menjarah tanah orang kampung atas nama pembangunan? AbgMad nak tunjukkan bahawa tiada yang lebih berkuasa atas mukabumi Terengganu ini selain dari Umno-Apco? Tuhan pulak AbgMad nak campak kemana?


Tragedi Masjid Bujal telah mempamirkan kejaguhan AbgMad menentang Allah. Diruntuhkannya masjid Bujal dan dicampakkan sisa-sisa masjid ke tempat pembuangan sampah. Kes ni AbgMad dah taubat ke belum? Sekarang ni masih nak tunjuk samseng lagi dengan rakyat dan dengan Allah? Sedarlah AbgMad di akhirat kang tak sempat nak dihisab dan ditimbang amalan tu terus Allah tendang kamu ke neraka Jahannam.

Yang penting sekali ialah AbgMad nak sohorkan bahawa dia lebih gedebe dari Mad Deris jaguh Besut. Lantak kamulah dua ekor nak berlagak atas dunia ni. Kat padang Mahsyar pepandailah jawab bila rakyat yang kamu zalimi dan abaikan berbondong datang minta haq mereka yang kamu rampas kat atas dunia.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET