Friday, September 10, 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2010

Salam Aidilfitri untuk semua sedara mara, sahabat serta Muslimin Muslimat. Raya tahun 2010 ini lebih berharga dari beberapa siri raya 3 tahun lepas dengan kehadiran semua ahli keluarga yakni adik beradik untuk bersama meraikan di sisi ayahanda dan bonda.

Kepuasan jelas terbayang di wajah ayahanda bonda sejak sehari sebelum raya melihatkan keletah cucu-cucunya dan melayan karenah anak menantu. Tidak seperti tahun-tahun lepas bilamana ada titik kesuraman di wajah ayahanda bonda sewaktu tatkala EidilFitri menjengah.

Semoga keriangan dan kesejahteraan senantiasa mengiringi hari-hari mendatang ayahanda bonda dan berharap Allah memberkati doa kami, mengurniakan limpah nikmat dan kurniaNya untuk ayahanda bonda tersayang.

Maaf Zahir dan Batin.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET