Saturday, September 10, 2011

Wahai Talibarut British! Ayuh Bubar Parlimen

Gerombolan talibarut British umno-apco berada dalam keadaan selesa sekarang berikutan isu komunis yang ditimbulkan oleh Timbalan Presiden Pas. Siang malam bagai nak rak media massa belaan umno-apco memainkan isu tersebut. Serangan bertubi dan berterusan siang malam oleh gurkha upahan umno-apco seolah meleburkan Pakatan Rakyat dalam sekelip mata.


Seolah ranap gagasan PR tiada berdaya menangkis tohmahan dan hentaman mengkhinzir buta oleh konco-konco umno-apco. Mana tidaknya setelah ketandusan isu memburukkan Pas-PR untuk dijadikan sebagai modal PRU maka Abg Mat Sabu samada dengan sengaja atau tidak telah membuka jalan seluas-luasnya memberi peluang kepada bn-umno-apco melanyak Pas-PR.

Rasanya inilah masa yang sesuai untuk Najib membubarkan Parlimen dan mengisytiharkan PRU-13 tatkala bn-umno-apco gah dan gagah manakala Pas-PR sedang renyuk.

Ada Berani?

PGU 2011.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

There was an error in this gadget

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET