Tuesday, September 15, 2009

Sentuhan Hikmah Pas

Syukur Alhamdulilah. Pas semakin memberikan asakan kepada Umno dengan mendepani masalah insan-insan terpinggir dilorong gelap belakang Pejabat Pas.


Umno juga banyak memberi sumbangan kepada golongan ini. Antara sumbangan paling berharga Umno ialah mengedarkan kondom percuma kepada para pekerja industri seks dan jarum percuma kepada penghisap dadah. Inilah sumbangan kebajikan terbesar Umno kepada mereka. Bukan dalam bentuk kesedaran tapi membantu menggalakkan industri seks dan dadah negara. Umno sendiri pun minum air ketum.

Dari segi ilmu pula Umno melalui fatwa ustazah cun melecunnya menghalalkan golongan ibu tunggal menceburi bidang industri seks demi survival hidup keluarga. Alasannya atas dasar darurat. Masyitah ku sayang.

Semoga aktiviti sebegini akan berterusan kerana Pas sudah mengorak langkah mendekati, menyantuni dan mentarbiahi golongan-golongan 'terbabas dan hanyut' ini supaya bertaubat dan kembali ke pangkal jalan. Syabas YB Lo'Lo'.


Image

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET