Tuesday, October 9, 2012

Menteri Hal Ehwal Bangang

Bangang tak sudah. Sembang berkepoi-kepoi, tapi idea hancoi. Ibarat ayam jantan mengaum tapi ekor beluah taik. Bodoh sombong tak kesudahan kau ni Nazri.

Kau cakap biarlah SPR bernaung di bawah JPM kerana bila SPR direct dengan JPM konon JPM boleh bertanggungjawab terus kepada YDP Agong. Hek eleh apalah sangat JPM kau tu selain dari sebuah tong sampah dan sarang untuk makhluk-makhluk perosak macam kau ni  Nazri.

Parlimen adalah berkecuali dan berdaulat di bawah kuasa YDP Agong. JPM dikenduri oleh juak-juak parti setan-bn-upco boleh ciluk-ciluk salah guna kuasa dan kepentingan demi survival parti setan-upco-bn. Hatta ketua SPR pun korang lantik dari kalangan ahli parti setan. Apa heran. Tongong Nazri.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET