Wednesday, October 24, 2012

Antara Fatwa Ular Dalam Semak

Munasabah dengan pepatah iaitu ketua borek anak buah rintek yakni ketua berak anak buah makan taik. Menteri nya yang COWARD pabila diajak berdebat perihal negara Mesia yang sekular ni memberi alasan tidak perlu kerana Mesia telah mengamalkan undang-undang Lord Reid sebagai teras Perlembagaan sejak 55 tahun dulu. Walhal Sekular ibnu Lord Reid.

Sama bangang jugaklah tahap kepala hotak S/U Politik Menteri Pendidikan tesebut yakni menyatakan bahawa budaya hulur menghulur dalam kerajaan umnobusyaitan-apco ini bukanlah kerana tujuan politik tetapi sebagai membantu rakyat. Walhal HULUR ibnu POLITIK WANG.

Mamat Setpol ni pun aku ingat bukan sembarangan amaun dia hulur kalau tidak bukan senang-senang mau duduk kat jawatan Exco Pemuda umnobusyaitan. Itu pasal dia lancang ajer cakap hulur 'doesn't matter'. Aku ingat ada baik Setpol ni bikin pusing '5 summersault dan 7 diffilculties' dari papan anjal terjun dalam tangki najis barulah 'balance' semula kepala hotak dia nih. BUDUS ibnu BAGHAL.

Syahrin Md Jamaluddin
Umno: Budaya hulur memang wujud, tapi fokus kebajikan rakyat

SHAH ALAM - Umno tidak menafikan wujudnya budaya hulur tetapi menegaskan, pendekatan itu digunakan semata-mata kerana mahu menjaga kebajikan dan tanggungjawab kepada rakyat, bukannya untuk memancing undi sebagaimana disangka sesetengah pihak.
Menurut Exco Pemuda Umno, Syahrin Md Jamaluddin, pihaknya tidak menafikan yang budaya seumpama wujud dalam amalan politik Umno selaku parti teras Kerajaan Pusat, tetapi diamalkan demi menjaga kepentingan rakyat.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET