Tuesday, February 26, 2013

Utusex..Sila Jaga Tepi Kain Sendiri

Kenapa takut sangat sampai tahap gaban nak pecah kepala duk pongpang2 berteka teki siapa bakal PM Malaysia jika PR menang? Itu hal rumahtangga PR lah. Samada DSAI atau TGHH, kedua2nya miliki rekod bersih takde rasuah, takde baham pitih rakyat, keduanya berintergriti. Pergi jahanamlah dengan fitnah2 dari si pemakan bangkai dan pemakan daging sedara sendiri dari juak umnoco.

Umnoco peliwat Utusex apa nyebok? Sebelum kau nak selak kain orang lebih baik selak kain sendiri dulu perati kalau2 ada terperap kayap atau kurap atau panau babi, ubati penyakit tu dulu.

Aku pikir lebih baik korang pikir macamana atau kat mana nak buang Najib nanti jika dia kalah dalam PRU-13. Atau siapa bakal dilantik sebagai ketua pembangkang bagi pihak bn-umnoco selepas PRU-13.Atau dengan parti mana pulak Utusex nak bersekutu jika majingan nya baham tanah nanti.


SHAH ALAM 25 Feb. - Pakatan pembangkang yang dianggotai oleh Parti Keadilan Rakyat (PKR), DAP dan Pas masih belum mempunyai kata sepakat dan ketetapan bagi melantik Datuk Seri Anwar Ibrahim (gambar) sebagai Perdana Menteri sekiranya gabungan parti politik tersebut berjaya memenangi Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) nanti.

Meskipun dengan semangat berkobar-kobar menyatakan mereka sudah bersedia untuk melangkahkan kaki ke Putrajaya dengan manifesto bertema 'Pakatan Harapan Rakyat' dilancarkan hari ini, Anwar sendiri tidak berani untuk menegaskan beliau telah disepakati oleh sekutunya untuk diangkat menjadi Perdana Menteri.-utusex

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET