Tuesday, February 12, 2013

PSY DiBayar KOW..KOW Tapi Rakyat Jadi COW..

Si Oppa Psy cakap mau datang lagi Malaysia. Mau tak mau dia datang jika buat show 4 minit dapat bayaran RM2 juta! Huhh gila dan dahsyat pendapatan mamat Korea ni. Tapi siapa pulak si BANGANG dan BODO yang sanggup buang duit sesaje gitu. 

Dikatakan si Bangang dan Bodo tersebut adalah ahli dari gabungan parti Timbang Kati yang nak mampos bila-bila masa tu. Bermakna depa bazirkan wang rakyat jugaklah. Kalau nak harapkan kantung parti Timbang Kati tu berapa sen yang depa ada? Depa survive pun sebab POW sana sini hatta mentekedarah khazanah Kerajaan. Jika Psy boleh cekau RM8,333.00++ sesaat persembahan, maka apa nilainya BR1M sebanyak RM500 untuk 53 tahun atau RM9.42 setahun yang digula-gulakan pada rakyat?

Disamping tu ada pulak mamat ni yang perasan konon 80,000 rakyat Penang hadir ke majlis CNY Penang untuk sambut dia walhal rakyat datang nak tengok dan kenali Psy dengan lebih dekat. Kalau lah rakyat datang kerana mamat ni maka semua rakyat mesti katakan YES pada bn-umpco. Sebaliknya rakyat Penang tetap katakan NOOOOO pada bn-umpco. OPPA OPPOSE STYLE!!!

Kesian PM drop his waterface and batu jembala kat Penang.

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH......KAH  KAH  KAH.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

There was an error in this gadget

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPR



Pesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET