Tuesday, June 8, 2010

Tidak Padan Dengan Hukuman

Apalah nasib kita rakyat Malaysia di bawah naungan undang-undang sekular Lord Reid. Buat kerja jahat berdosa besar pun hukuman tahap penjara dan denda je. Itu pasal lah si laknatullah syaitan-syaitan manusia kaya di Malaysia ni lepas bebas. Kerana wang adalah segalanya.Bagi aku itu amat tidak adil. Bukankah lebih baik jika dia disula saje? Kalau tengok cerita Semerah Padi alangkah bahagianya kita melihat uda dan dara yang berzina dikenakan 100 rotan seorang.

Malangnya Umno-Apco yahudi amat takut untuk melaksanakan undang-undang syariah dalam negara kita ni. Jika terlaksana undang-undang Islam agaknya dah lama Muhyiddin naik cagang jadi PM. Sebabnya jika kes Tantuya sangkut dah lama 'existing' PM jadi arwah. Gamaknya sekarang dah hancur tulang, hanya tinggal gigi.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Jadilah Insan Celik Politik

Jadilah Insan Celik Politik

Hidup Untuk Bahagia Atau Untuk Celaka

Dari Abu malik al-Asy’ari katanya:”Bersabda Rasulullah s.a.w:”Kebersihan itu sebahagian daripada iman. Membaca Subhanallah dan Alhamdulillah pahalanya sebesar langit dan bumi. Sembahyang itu pelita. Sedekah itu bakti. Sabar itu cahaya dan al-Quran itu akan menjadi kawan atau lawanmu. Manusia sepanjang hidupnya bekerja untuk keselamatan dirinya atau kecelakaannya.”

Motto & Slogan

Image Hosted by ImageShack.us

MalaysiaKu BERSIH

Malaysia Tanah Air Ku

Malaysia Tanah Air Ku

MALAYSIA DARUL BOGEL

MALAYSIA DARUL BOGEL

Fitnah Kerja Umno-Apco

Fitnah Kerja Umno-Apco

Soalan Simpel Jawapan Mimpel

Ketelusan SPRPesanan Ulama...

Rehat Kejap

Post Paling Digemari

SEMAK PENIPUAN INTERNET